Over ons

Mijn hele leven lang speelt de boxer al een grote rol.

Mijn ouders hadden al een boxer voordat ik geboren werd en ook nu nog heeft mijn moeder een boxer, Adora van ’t Reggehome.

Toen onze zoon 1 jaar was en we een huis met een tuin hadden, hebben we ook als gezin onze eerste boxer Donna gekocht. Samen met onze zoon en later onze 2 dochters groeide zij op en werden elkaars grootste vrienden.

Ik zeg altijd: "je kunt een kind geen groter plezier doen dan het te laten opgroeien met een boxer."

Random Name

Donna

Toen Donna ons verliet wilden we de leegte die zij achterliet niet lang zo laten. Bijzonder was dat onze Shifra-Yara van ‘t Reggehome al 5 dagen voor haar overlijden was geboren.

Bij Harry en Trudy Kuipers vonden we niet alleen een geweldige boxer maar ook een fijne vriendschap die nu uitmondt in de begeleiding naar fokker. De kennis die zij door de loop van de jaren vergaard hebben is voor ons van onschatbare waarde en tegelijk een roeping om net als zij prachtige boxers een geweldig huis te geven.

Yara Shifra-Yara van 't Reggehome

De wens voor het fokken werd steeds groter en we besloten er een tweede boxer bij te nemen. Helaas overleed Yara voordat Quira van ’t Reggehome was geboren. Ik kan wel zeggen dat zij de meest bereisde boxer moet zijn geweest. Met onze kinderen heeft ze vele bergen beklommen en bossen bewandeld.

Met Quira zijn we gelijk goed van start gegaan. Onze 2 oudsten woonden inmiddels op kamers en ik had alle tijd om mij voor te bereiden op het fokken.

Monique Katsburg

Yara

Adora en Quira van 't Reggehome

Yara

Quira van 't Reggehome